Toets & Leer in het nieuws

Toets & Leer stond vandaag opeens vol in de belangstelling van de pers. Zijn we niet echt gewend. Meestal doen we gewoon stilletjes ons ding…

Een overzicht met links naar enkele artikelen die vandaag verschenen:

En ook de magazines van de hogescholen zelf schreven er over, bijvoorbeeld bij Hogeschool Rotterdam:

Tentamendatabase niet bedoeld om fraude tegen te gaan

Overigens is het goed om te weten dat de bal is begonnen te rollen bij onze Toets & Leer-partner Saxion. En dat was naar aanleiding van het onderwerp fraude — beluister vooral het einde van het audiofragment in het stuk van De Gelderlander — dus vandaar dat je ziet dat de fraude-insteek in de meeste stukken overheerst.

We zijn er in de loop van de dag ten dele in geslaagd om óók het belang van digitaal kunnen oefenen (oefentoetsen) over het voetlicht te brengen. Dat vinden wij voor onze studenten van minstens zo groot belang.