Ondertekening samenwerkingsovereenkomst | Foto: Michiel van Geloven

Samenwerking Toets & Leer bekrachtigd

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst | Foto: Michiel van Geloven
Ondertekening samenwerkingsovereenkomst | Foto: Michiel van Geloven

Tijdens de preconferentie Digitaal toetsen op 10 november 2014 hebben de vijf hogescholen van Toets & Leer hun samenwerking officieel bekrachtigd. Na van 2012 tot in 2014 te hebben samengewerkt in het SURF-subsidieproject ToetsBaBe — dat was de korte naam voor Toets- en vragenbank Bedrijfsadministratie en Bedrijfseconomie — hebben de bestuurders nu getekend voor een voortzetting van de samenwerking tot in ieder geval 2017.

De hogescholen die met elkaar blijven samenwerken aan de ontwikkeling van digitale (oefen)toetsvragen zijn:

  • De Haagse Hogeschool
  • Hogeschool Rotterdam
  • Hogeschool Utrecht
  • Hogeschool van Amsterdam
  • Saxion Hogeschool

Toets & Leer richt zich in 2014 en 2015 op uitbreiding van de vragenbanken voor de oorspronkelijke twee vakgebieden: bedrijfsadministratie (boekhouden) en bedrijfseconomie. Daarnaast wordt een begin gemaakt met het opbouwen van een vragenbank voor het vakgebied marketing.