Schermafdruk van de SURF-video "De innovatieve kracht van digitaal toetsen"

Project ToetsBaBe succesvol afgesloten

Op 30 september is met een presentatie bij SURF de projectfase van ToetsBaBe formeel afgesloten. De Commissie Projectbewaking van SURF heeft geoordeeld dat het project aan de afgesproken doelen en verplichtingen heeft voldaan. Sterker nog, naar zeggen van sommige commissieleden was ToetsBaBe een van de topprojecten binnen het subsidieprogramma Toetsing en Toetsgestuurd Leren. Dank voor dit compliment!

Er zijn nu nog een paar administratieve zaken om af te handelen en daarna is het over met het project ToetsBaBe. Over, maar niet uit. Want, we gaan eigenlijk gewoon verder. Onder de nieuwe naam Toets & Leer blijven we ons inzetten voor de oorspronkelijke doelen van het project: verhogen van het studiesucces van studenten en het verminderen van de werkdruk voor docenten.

Benieuwd naar de presentatie? Zie dan hieronder.